The architectural group adopted for the residential unit explored the rugged topography by implanting the house in four levels, thus taking advantage of the rich visual views of the property, which creates an architectural harmony between volumes and local topography. The project proposes to consecrate dynamic and harmonious spaces with regard to volumetric compositions.

client

Odebrecht Realizações Imobiliárias

 

land area

2.019 

 

built area

1.385 m²

 

location

The large spaces of permanence were purposely situated, in order to extract the best of the rich and diversified local landscape. In this way, the volumes, marked by the straight and defined lines of the architecture, are completely integrated to the external space, inserting the natural forest and the APPs in the frames generated by the glass panels constituting the facades of the developed project.

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

© 2019 Def Projetos.
Todos os direitos reservados.

Rio de Janeiro . Brasil

São Paulo . Brasil